Φασόλια Γίγαντες με καβουρμά ΤΙΑΚΑ

Συνταγές

Φασόλια γίγαντες με καβουρμά Τιάκα

Συνταγή της Ευτυχία Χαρμανίδου από το https://loveandspices.gr/

Υλικά

Εκτέλεση

  • Από το προηγούμενο βράδυ (ή 12 ώρες πριν) μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό.
  • Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν.
  • Κάνουμε τη σύβραση σε ένα τηγάνι, σοτάροντας όλα τα λαχανικά και τη ντομάτα.
  • Μεταφέρουμε τους γίγαντες μαζί με τη σύβραση και το νερό σε μια γάστρα και ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 40-50 λεπτά, αφαιρώντας το καπάκι στο τελευταίο δεκάλεπτο και προσθέτοντας τα κομμάτια του καβουρμά.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο