Λουκάνικα Λεπτά
και παράδοση και γεύση
Τα φημισμένα Χωριάτικα Λουκάνικα, παρασκευάζονται καθημερινά από διαλεγμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας. Λουκάνικα φτιαγμένα με μεράκι από φρέσκα υλικά που μπορούν να μαγειρευτούν και να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους, που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά πιάτα. ∆ιατίθενται σε 4 τύπους:
- Λουκάνικο απλό (ψιλό, πέταλο)
- Λουκάνικο μοσχαρίσιο (ψιλό)
- Λουκάνικο πικάντικο (ίσιο ή ψιλό)
- Λουκάνικο πρασσάτο (πέταλο)