H ιστορία μας
Η σχέση της οικογένειάς μας με τα αλλαντικά ξεκίνησε το 1950 στο Σουφλί του Έβρου. Πάνω από 70 χρόνια, τρεις γενιές ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών.
Προϊόντα πασίγνωστα στον χώρο όπως ο διάσημος καβουρμάς, η παραδοσιακή Θρακιώτικη μπάμπο και φυσικά τα λουκάνικα που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση στο πέρασμα του χρόνου αφού η παρασκευή τους γίνεται με την μοναδική συνταγή της οικογένειας Τιάκα.
1965
Σουφλί… εδώ ξεκίνησαν όλα
Από τον παππού Δημήτρη και την γιαγιά Δωροθέα
1970
Δημοτικό σφαγείο Σουφλίου
Ο Παναγιώτης Τιάκας μαζί με τα υπόλοιπα πρωτοπαλλίκαρα στο Δημοτικό σφαγείο Σουφλίου.
1978
Αλέξανδρος Τιάκας
1980
Το πρώτο εργοστάσιο στο Σουφλί
Το πρώτο χρονολογικά εργοστάσιο στο Σουφλί με τον Ιωάννη Τιάκα στην παραγωγή λουκάνικου.
Στο πρώτο κατάστημα στο Σουφλί ο Ιωάννης Τιάκας με τον ¨χαλαρό¨ Αλέξανδρο Τιάκα
1995
Εγκαίνια του καταστήματος στο Σουφλί
1995 - Σήμερα