H ιστορία μας

Η σχέση της οικογένειάς μας με τα αλλαντικά ξεκίνησε το 1950 στο Σουφλί του Έβρου. Πάνω από 70 χρόνια, τρεις γενιές ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών. 

Προϊόντα πασίγνωστα στον χώρο όπως ο διάσημος καβουρμάς, η παραδοσιακή Θρακιώτικη μπάμπο και φυσικά τα λουκάνικα που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση στο πέρασμα του χρόνου αφού η παρασκευή τους γίνεται με την μοναδική συνταγή της οικογένειας Τιάκα. 

Εβρίτικα Παραδοσιακά Προϊόντα Τιάκας

1965

Σουφλί… εδώ ξεκίνησαν όλα

Τιάκας 1965

Από τον παππού Δημήτρη και την γιαγιά Δωροθέα

παππούς Δημήτρης και  γιαγιά Δωροθέα

1970

Δημοτικό σφαγείο Σουφλίου

Ο Παναγιώτης Τιάκας μαζί με τα υπόλοιπα πρωτοπαλλίκαρα στο Δημοτικό σφαγείο Σουφλίου.

Τιάκας 1970

 

1978

Αλέξανδρος Τιάκας

Ο Αλέξανδρος Τιάκας στο σφαγείο στο Σουφλί. Τιάκας 1978

1980

Το πρώτο εργοστάσιο στο Σουφλί

Το πρώτο χρονολογικά εργοστάσιο στο Σουφλί με τον Ιωάννη Τιάκα στην παραγωγή λουκάνικου.

Τιάκας 1980

Στο πρώτο κατάστημα στο Σουφλί ο Ιωάννης Τιάκας με τον ¨χαλαρό¨ Αλέξανδρο Τιάκα

Τιάκας 1980

1995

Εγκαίνια του καταστήματος στο Σουφλί

Τιάκας 1995

1995 - Σήμερα

και συνεχίζουμε

Παναγιώτης Αλέξανδρος και Ιωάννης Γιώργος και Δημήτρης Τιάκας Δωροθέα Τιάκα Κατάστημα Τιάκας Αλεξανδρούπολη
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο