Chili με μοσχαρίσια λουκάνικα Τιάκα

Συνταγές

Chili με μοσχαρίσια λουκάνικα Τιάκα

Συνταγή της Ευτυχία Χαρμανίδου από το https://loveandspices.gr/

Υλικά

Εκτέλεση

  • Βγάζουμε το περίβλημα από τα λουκάνικα.
  • Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του λουκάνικου, ανακατεύοντας να πάρει τη μορφή κιμά.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου. Προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται.
  • Σερβίρουμε με γιαούρτι και τορτίγιες!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο