Συνταγές
Chili με μοσχαρίσια λουκάνικα Τιάκα
Συνταγή της Ευτυχία Χαρμανίδου από το https://loveandspices.gr/
Υλικά
- 1 κιλό λουκάνικα μοσχαρίσια ΤΙΑΚΑ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. chile powder
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κούπα ντομάτα τριμμένη
- 2 κούπες φασόλια βρασμένα
- 1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
- 2 πιπεριές κόκκινες σε κύβους
- 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
- γιαούρτι και φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βγάζουμε το περίβλημα από τα λουκάνικα.
- Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του λουκάνικου, ανακατεύοντας να πάρει τη μορφή κιμά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου. Προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται.
- Σερβίρουμε με γιαούρτι και τορτίγιες!