Υλικά
- Πικάντικος καβουρμάς ΤΙΑΚΑ
- Τορτίγιες
- Πολύχρωμες πιπεριές σε κυβάκια
- Ντοματίνια και αγγούρι σε κυβάκια
- Κόλιανδρο τριμμένο, πάπρικα καπνιστή, κύμινο, ρίγανη
- Αβοκάντο σε φετάκια
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Παίρνουμε κομμάτια από τον καβουρμά και τον τοποθετούμε πάνω στην τορτίγια πατώντας με τα δάχτυλα μας να κολλήσει καλά. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
Τοποθετούμε στο τηγάνι με τον καβουρμά προς το κάτω και ψήνουμε για 2-3 λεπτά να πάρει ωραίο χρώμα και γυρίζουμε προσεκτικά με μια σπάτουλα και απο την άλλη πλευρά. ψήνουμε για ένα λεπτό ακόμα.
Αποσύρουμε σε πιατέλα και γαρνίρουμε με τη σάλτσα και τα λαχανικά.
Απολαμβάνουμε αμέσως!
Για τη σάλτσα: γιαούρτι, ξύδι μπαλσάμικο, σάλτσα σόγιας, πάπρικα, μέλι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά κατά βούληση, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση σύμφωνα με τα γούστα μας.